Főoldal Cégbemutató Eszközpark Szolgáltatások Referenciák Partnereink Elérhetőségek

Cégbemutató

     A Sound-Magister diszkók, klubok, esküvők, fogadások, céges összejövetelek, divat- és termékbemutatók, iskolai rendezvények, házibulik, sportesemények, fesztiválok, falunapok, utcabálok és üzletek komplett technikai tervezését és kiszolgálását végzi szerte az országban. A cég alapítói kisebb rendezvényeken saját technikájukkal vágtak neki a szórakoztatóiparnak. Az egyre növekvő kereslet miatt a cég fokozatosan fejlődik, így már ügyfeleink maximális igényeit is ki tudjuk elégíteni.

     Fix hely kivitelezése esetén szoros összhangban dolgozunk építészekkel, szakemberekkel, gyártókkal és disztribútorokkal. Előzetes egyeztetés és helyszínelés után a megrendelő igényei szerint, a helyszín lehetőségeit figyelembe véve tervezünk, minden egyes helyen testreszabott hang- és fényrendszereket alkalmazunk, legyen az alkalmi rendezvény vagy telepített rendszer.

     Megállapodás szerint a helyszín kiválasztásától, a catering-, és műsorszolgáltatáson át mindent irodánk szervez. Ez céges rendezvények esetén jelentős költségmegtakarítással jár. Nagyobb rendezvények esetén, partnereinken keresztül tudunk biztosítani professzionális minőségű fény-, és hangtechnikai eszközöket, a rendezvény nagy-ságának megfelelően.

Egy sikeres rendezvény alapvető tartozékai:

  • egy jó helyszín
  • egy jó program
  • egy jó csapat

Számtalan helyszínen, számtalan program lebonyolításához nyújtott, és nyújt egy hatékony csapatot:

  • tervezés
  • szaktanácsadás
  • rendezvénytechnikai kivitelezés területén.
     
Az ön rendezvénytechnikai partnere - Postacím: 1276 Budapest Pf. 158. - Tel: 06/20-500-3360, 06/20-424-6862 - Email: info@soundmagister.hu